Nya Ekohus.nu

Vi bygger ekohus nu, en nyttig sajt om ekohus, miljövänligt byggande och klimatsmart boende. Här kan du läsa nyheter, få tips och inspiration, titta på ekohus, hitta husleverantörer och produkter. Eller upptäcka material och tekniker för att renovera ditt gamla.

Intresset för Ekohus ökar kraftigt. Ekologiska hus är hälsosamma för både människor och miljö. Att bygga och renovera miljövänligt är framtiden. Att tänka klimatsmart är spännande och sparar resurser, både dina egna och planetens. Därför har vi startat Ekohus.nu.

Vi som arbetar med Ekohus.nu vet att det händer mycket spännande när det gäller ekologiskt och miljöanpassat byggande. Antalet husleverantörer som erbjuder Eko- och lågenergihus ökar, nya idéer och produkter utvecklas hela tiden. Idag finns ett växande utbud av ekohus i skiftande design och utföranden. Allt från traditionella trähus med vita knutar till moderna minimalistiska stenhus. Det är roligt att upptäcka jur allt fler leverantörer och husbyggare vågar exprimentera med form, design och teknik. Ekohus är ju trots allt framtidens hus! På senare tid har också ett flertal leverantörer av nyckelfärdiga småhus presenterat alternativ för den som vill bygga och bo miljövänligt. Men det finns också val där köparen själv väljer hur stor den egna arbetsinsatsen vid husbygget ska vara. Kanske vill du t ex inreda huset själv? Möjligheterna är många.

På Ekohus.nu hittar du leverantörer av ekohus, produkter och tjänster för miljöanpassat boende och klimatsmart vardag. Ekohus.nu har som mål att förutom nyheter, tips och fakta också presentera de husleverantörer som själva uppger att de producerar och levererar ekohus och miljövänliga eller klimatsmarta produkter. Vi hoppas att vårt samlade utbud ska erbjuda våra besökare god överblick och möjlighet att hitta vad de söker. Välkommen hem!

Dela med dig

No Replies to "Nya Ekohus.nu"